Yaz Okulu Bitti

Zaman çabuk geçti. Sonunda yaz okulu da bitti. Sınavlarım nasıl geçti diye merak edenler içinse, fena değildi idare ederdi diyorum ve notların açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyorum. 3 tane üstten ders aldım, hani keyfimden de almadım, ilk dönemden kalan 3 derse yer açabilmek için bu yola başvurdum. Aldığım 3 ders de 3 kredi ve eğitim dersiydi. Eğitim dersi olunca yapılanlar belli, sunum hazırlama, sunma, derse hazırlanma vs vs … Çok da zorlanmadan güzel bir yaz okulu oldu.

Yazıyı yazdığım şu sıralarda yurtta benden başka bir de Bülent var. Çoğu kişi dün ( 20.08.2010 ) eşyalarını topladı, çıkışını aldı ve memleketlerine doğru yol aldılar. Aslında bu eşyayı tıplayıp çıkış alma olayı Mert ve Kaan için farklı oldu. Mert yıllar süren E-Blok macerasına son verdi ve eve çıktı. İyi mi yaptı kötü mü yaptı bilinmez ama Counter Strike’den bir adam eksildi :) Gelelim Kaan’a, o da bir kaç dersi kaldı, mezun olma yolunda ve ilk dönem dersi yok. O da gelecek yıl için aramızda olmayacak. Kaan da Counter Strike’de sağlam rakiplerden olmakla birlikten bütün yurdu gaza getirip maç yapmamıza sebep olan adam. Hani onsuz nasıl adam toplayacağız bilemem :) Neyse, bu iki önemli oyuncumuz için VPS’me oyun kurmaya çalışacağım. Bakalım bu sefer olacak mı

Hazır çıkışlar alınıyor derken mangal sefası iyi olur dedik. Yurttaki kızlı erkekli hatta Erasmus’lu herkes bizim bloğun arkasındaki otopark alanına kaçamak yaparak mangal sefası yaptık. Alış veriş yapıldı, et / tavuk / sucuk alındı. Gitmeden önce güzel bir organizasyon oldu. Ben de işlerim dolayısı ile bugüne ( 21.08.2010 ) kaldım. Akşam 23.00 otobüsü ile ben de memlekete gidiyorum. İyisiyle kötüsüyle bir yazı daha geride bıraktık. Şimdi memlekete gitme bol bol dizi izleme, can sıkılma, web tasarımı yapma zamanıdır.