Tatilde, Memleketteyken

Evet, finallerim de bitti. Memlekete geldim. Uzun zamandan beri de yazmıyordum. Aslında şu yazıyı yazmaya başlamadan önce bile yazıp yazmama ikilemi arasında gidip geldim ve yazma kısmı ağır basaraktan başladım. Besni’deyim. Geçen hafta P.tesi sabahın köründe memlekete gelmiştim. Sabhın körü diyorum çünkü otobüs G.Antep’e vardığında güneş doğmamış, 6 sıraları idi. Hiç bu kadar erken gelmezdi bu otobüs, biz uyurken şöfor amca bastı da bastı sanırım. Neyse iyi de oldu, sabahın köründe bizim ilçeye minibüs bulamam korkusuyla dolaşırken bi baktım otobüsün arkasına yanaşmış bizim minibüs. Hemen ona bin, sonra 1.5 saatlik yolu çek, Besni’ye gel. Gelir gelmez yol yorgunluğudur şudur budur diyerekten akşama kadar yattım. Sonra da yemek yeme fasılları. Günlerim hemen hemen birbiriyle aynı geçiyor. Hani şu harici hdd’mde film - dizi olmasa ne yapardım bilemem.

  • Daha önce yarım bıraktığım Fringe’nin son bölümlerini de izliyerekten günümüz bölümlerine yetiştim. Artık her hafta heycanla yeni bölümü bekliyor olcam.
  • Heroes beklemede, ondan daha önce de bahsettim ya, sırf eski sezonların hatrına izliyorum şu dördüncü sezonu. Sondan 2-3 bölüm kalmıştı, onları en son gün izlerim.
  • Şu aralar Dexter’e başladım. Üçüncü sezonda yarım bırakmıştım. Üçten başladım şimdi 9. bölümdeyim. Akşama da üçüncü sezonu bitirip dördüncü sezona el atarım. Onu da gitmeden önce bitirip Fringe gibi her hafta heycanlı olarak beklemeyi planlıyorum.
  • Yukarıdakilere ek olarak bayağı bi’ Türk filmi izledim :
  1. Bayrampaşa: Ben Fazla Kalamayacağım bunlardan birisi ve en beğendiğim filmdi. Bazı yerlerde gözlerim yaşarmadı değil, güzel bir filmdi. Bu filme IMDB’den 8 puan verdim.
  2. Plajda filmi de izlediğim ikinci Türk filmiydi. Klasik kızlı erkekleri komdei filmi. Pek özelliği yok, bu filme de 5 puan verdim. Bazı yerlerde güldüm, hakkını yememek lazım şimdi.
  3. A.R.O.G. ; evet yanlış duymadınız, bu filmi de ancak izleyebildim. Ha olmuş mu bilemem ama ben pek beğenmedim. Bu filme de Plajda gibi 5 puan verdim.

Günlerim böyle film - dizi izleyerek geçiyor işte. Çarşamba günü de yolculuk var, Ankara’ya tekrardan dönüyorum. Bilgisayar parçalarını değiştirme gibi planlarım var, bilgisayra büyük yatırım yapıyorum Perşembe günü … Gelişmeleri buradan anlatırım artık :)