Neyazsak 1. yıl çekilişi

Uzun zamandır blogları dolaşıyorum da, çoğunda gözüme çarpan bir olay var … Çekiliş ! Çoğu blog sahibi belirli bir kitleye hizmet vermek ister. Gerek belirli konularda, gerekse gündemi oluşturan konularda yazılar yayımlayarak kullanıcı gelişini sürekli hale getirmeye çalışır. Bunların bir tanesi de çekiliş … vb etkinliklerle kullanıcının ilgisini çekmek ve bloga ziyaretini gerçekleştirmek. İşte bugün size yukarıda belirttiğim gibi çekiliş yapan bir blogu göstermek istiyorum. neyazsak.com 1.yıl çekilişi. Adından da anlaşılacağı üzre blogun yayın hayatına başlamasının üzerinden 1 yıl geçmiş …  Bunun uğruna da bir çekiliş yapmaya karar vermişler. Blog yazarına göre :

Usb bellek yarışması adında bir çok hediye dağıtılmakta.Ben biraz farklı hediyeler vermek istedim ve 3 adet hediye dağıtmayı karar verdim.Hediyelerim ise şöyle: 1- 1 TB maxtor harddisk. 2- Philips erkek bakım seti.Saç-sakal-burun bakım seti. 3- 1 gb olmak üzere  2 adet 533 mhz kingston ram.Ramler iki kişiye verilecektir.533 seçilme sebebi ise en düşük bilgisayarda bile çalışması içindir.

Ben de konuyu kendi bloguma taşıyarak bir nevi çekilişe katılmaya hak kazandım. Sizler de bu çekilişe katılabilirsiniz. Çekiliş hakkında ayrıntılı bilgiyi : Neyazsak 1. yıl çekilişi ‘konusundan inceleyebilirsiniz. Bol şanslar …