Film İzlenimim: "Furious Seven (2015)"

Yazmaya bahanem olsun diye yeni bir film özeti ile buradayım. Çıkan her yeni filme gitme ivmemi neredeyse kaybettim. Hatta haftanın yeni çıkan filmlerini bile takip edemez hale geldim. Sinemaya gitme kültürümü kaybediyorum desem yeridir. En son film izlenimi olarak “The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)“i yazmışım ki cidden arada çok fark var. Merve ile Cuma akşamı 21.20 seansına, Next Level’da gittik. IMAX’in yerini tutmasa da yeni salonu ile fena değil sineması … Gelelim spoiler alanına:

  • Film çok Bollywood tadında olmuş. Tamam abartılıyordu da, bu sefer çok abartılmış sanki. Hatta tam olarak hissettiğim:
  • Arabalar, kızlar her zamanki gibi göz kamaştırıcı güzellikte.
  • Binaların arasından uçan o kırmızı arabayı sizin için araştırdım: “The Lykan Hypersport
  • Toretto abimizin kendi kendine ölümden dönmesi neydi? Ya helikoptere çantayı asıp Hobbs abimizin onu görüp ateş etmesi? O değil de o helikopter öyle nasıl cirit atabiliyor? Neyse :D Tamam bunlara değinmiyorum..

Son sahnede Paul abimize gönderme yapmaları, güzel, dokunaklı anlar yaşattı. Onun dışında bildiğimiz aksiyon filmi, bol vurdulu kırdılı, arabalı, hatunlu bir film izledik. Benden 10 üzerinden 6 aldı.