Film İzlenimim: Everybody's Fine (2009)

Tatilde, şöyle okul başlamadan sinemanın cılkını çıkarıyorum sanırım. Bugün de Ayça’yla sinema yapalım diyerekten dün gece hangi filme gitsek ikilemine girdim. Şu aralar sinemalarda oynayan ” Ejder Kapanı ” ve ” The Book of Eli ” ye gitmiştim. Türüne bakayım deyince Dram / Komedi’yi gördüm ve en uygun gidilebilitesi olan filmin bu olduğuna karar vererekten biletler alındı.

13.00 seansına aldım bileti, hem de Armada’dan  ( Ya şu Armada’nın salanlarını sevmiyorum ben, bas pek çıkmıyor, yada bana öyle denk geliyor ). Saatler 13.00’ı gösterip biz sinema salonuna girdiğimizde salonun bomboş olduğunu gördük. Sadece birisi vardı. Şaşıraraktan ve korkuyla filmi izlemeye başladık.

Açıkcası filmi oturup anlatmayı istemiyorum. Gerçekten güzeldi. Kolay kolay film beğenmeyen biri olarak Dram sahnelerinden mi yoksa başka sebeplerden mi bilemem ama şahsen beğendim. Ne kadar spoiler olur bilemem ama özellikle de babanın oğlunun resmini alırken ki sahne beni benden aldı. Gözledim yaşarmadı değil, gerçekten o sahne beni çok etkiledi. Filmin ilk başlarında güldük ettik, sonlarına doğru filmin konusu açıldı ve dramatikleşti. Neyse, uzatmadan, gidin izleyin diyorum. Gerçi internette 720p’lik sürümleri var orası ayrı diyerekten, IMDB’den 9 puan verdim.