DeamHost'dan Ücretsiz Wordpress Hosting

Bugün Google Reader’imde Tufan Tunç’un Bilişim Teknolojileri ve Web Günlüğü sitesinden aldığım haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Başlıktan da anlaşılacağı üzre DreamHost ve Ücretsiz Wordpress Hosting kavramları.

İlk yurtdışı hostingi bu site ile yapmıştım. Binbir zorluklarla biriktirdiğim para ile 1 yıllık host satın almıştım. Malum, ilk defa yurtdışından bir site ile çalışacağımdan çok araştırmıştım. Hem fiyat hem de kalite olarak buraya karar verip almıştım. O aralar liseye gittiğimden okul forumumuz vardı ve free hostlarla idare ettiğimiz bu forumu artık kaliteli bir host sağlayıcıya kurup yayınımıza devam ettik. Bir süre sonra da lisans nedeni ile forumumuz kapandı. Neyse oralar fazla önemli değil.

Yukarıdaki host tecrübemi sizlere anlatarak yurtdışındaki kaliteli firma hakkında bilgi vermek istedim. Gelelim asıl konumuza. Bu firma artık Wordpress kullanıcılarına ücretsiz olarak host veriyormuş. Duyunca çok şaşırdım ama kendi gözlerimle de görünce tamamdır dedim. Neyse lafımı fazla uzatmadan sizlere linki vermek istiyorum :

Tamam site girişinde Wordpress yazıyor fakat diğer CMS içerik yöneticilerini de gördüm. Onlara da mı ücretsiz sağlıyor bilmiyorum ama DreamHost gerçekten güzel bir iş çıkarmış. İhtiyacım olmadığından denemiyorum ve sizlerden konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum …